Fyrfadsstager af tomatpuredåser

I Netto (og sikkert mange andre steder) har de nogle gange små dåser tomatpure som spotvare til 1-2 kr og jeg plejer at hamstre når jeg ser dem, da det er sjældent at vi bruger en hel dåse tomatpure af de store dåser til hverdag.
Men nu har vi har kokkereret til Jacobs 30 års fødselsdag på lørdag, har vi fået brugt en hel del af dem + jeg havde 4 brugte stående. Jeg har nemlig gemt dem, da jeg engang har set nogle bruge dem som fyrfadslysholdere. 

Tomatpuredåser som fyrfadsholdere

Vi har ikke særlig mange fyrfadsholdere, så det passer perfekt, da vi skal bruge nogle til festen. Hvis man lader låget sidde lidt på, når man åbner dem, spreder de lyset bedre, men det tør jeg ikke da jeg er bange for at nogen kommer til at skære sig på de skarpe låg.
Men de skulle alligevel smides ud, så når festen er ovre kan jeg smide dem ud, og så passer det sikkert med at når vi skal holde stor fest igen, så har jeg fået samlet en bunke sammen igen.

0 Replies to “Fyrfadsstager af tomatpuredåser”

 1. Fin idé, genbrug er en altid kærkommen hos os.
  I øvrigt: Mange tak for dit indput vedr. billeder der vender forkert. Jeg har prøvet det af og det ser ud til at fungere, omend det jo er sådan lidt ongo bongo at man skal den vej omkring. Håber det løser sig med en opdatering på et tidspunkt.
  Venligst
  Henrik

 2. Tak det blev en rigtig god fest og nu er vi helt slappe efter alt det arbejde med at få det klar.
  Ja Henrik det kunne være fint hvis de fixer det, men jeg tror ikke det er deres højeste prioritet desværre 🙂
  Didde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.