Moskusandepar

Så skete det! Vi har fået ænder!
I lørdags til Jacobs 30 års fødselsdag havde hans bror og kone købt et sæt moskusænder til ham. Vi havde heldigvis sat kyllingerne ind hos de andre høns, så vi havde et løbebur med strøm ledigt til dem. Men det er ikke særlig stort så vi skal have fundet en anden rævesikret løsning inden længe.
Vi har ikke helt besluttet om de skal slagtes til jul eller om de skal blive til næste år, for de er 8 uger nu, så de bliver kønsmodne og kan få ællinger engang i foråret.
Hvis vi ikke finder en ordentlig måde at hegne dem ind på, så bliver det nok til jul det slutter, for de skal have det godt, så hellere få bygget en god gård senere, når vi har bedre tid og starte der.

2 moskusænder på 8 uger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.