Skattekort til haven

I lørdags havde vi tegnet et kort over haven på et A3 ark, da Jacobs nevø og niece skulle med.
Jeg ville gerne have at det skulle være nemt nok, så de selv kunne løbe rundt, mens vi andre spiste og dem jeg kunne finde på Google havde bemandede poster og poster der skulle læses. De går i 0. og 2. klasse, og jeg aner ikke hvor godt de læser, så jeg tænkte det var nemmere at holde det hele i billeder.
Jacob tegnet omridsene af bedene og så gik jeg ellers i gang med mine farveblyanter, det var faktisk ret hyggeligt.

Skattekort, skattebrikker og 2 fødselsdagsslikposer

Da det var færdigt tog jeg et billede af kortet og åbnet det i Paint. Her klippede jeg nogle forskellige steder ud og satte dem ind i Word.
Så printede jeg det ud og klippede de 9 brikker til og limede dem på knaldrødt karton. 
Jeg fik et tip at en kollega om at jeg ikke skulle gemme dem for godt, da det er bedre at det er kort tid men med masser af succes og da jeg vidste at nevøen er meget utålmodig, hang jeg dem rimelig synligt.
Men desværre fik jeg først givet dem lige før tusmørke, så de skulle finde de sidste med en lommelygte, så de skulle nok være hængt mere tydeligt, for de var meget lang tid om det og måtte have hjælp 2 gange.

Brikkerne lægges op i rækkefølge of fotograferes så man husker rækkefølgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.