Sovende hane

Til Jacobs 30 års fødselsdag slog vi 2 store telte op samt en pavilion i hønsehaven.
Hønsenes øjne var ved at poppe ud af hovedet på dem, da der stod 30 mennesker rundt om hele hønsegården og gloede på dem, det er de ikke ligefrem vandt til. Faktisk plejer de at fordufte når der kommer gæster (altså når de går frit i haven), så de er mest trygge, når det bare er mig, Jacob og hunden.
Dagen efter kom de ud i haven igen og fik en masse rester fra festen, men det hele har taget hårdt på Julio, vores hane. Jeg har aldrig nogensinde set ham sove, ved godt det lyder mærkeligt, men han er så vaks, og især når de er ude for hønsegården. Men dagen efter om aftenen, kunne han ikke mere, så han lagde sig ned foran udestuen mens de andre pudsede fjer og så lukkede han øjnene i hvert fald i en halv times tid. Men festen sluttede også først kl. halv fire om morgenen, så de har nok ikke fået så meget søvn den nat.

En meget træt hane

Den anden dag ryddede jeg et bed, fordi jeg godt vil plante det til med noget andet, samt for at rydde det for brændenælder. Jeg var væk 2 min for at finde en spade og vupti, så stod der 5 høns og guffer løs af de insekter der var dukket frem.
Det var nærmest ikke til at komme til for dem, fordi de er så nysgerrige hver gang man vender lidt jord.

Nysgerrige høns på pletten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.