Halloween i Tivoli

Jeg elsker Halloween, jeg ville virkelig ønske at det var en dansk tradition, men den er fuldt ud adopteret fra USA.

Vogteren til scarysilden

Tivoli er begyndt for nogle år siden at afholde Halloween i efterårsferien og jeg har været der hvert år, det er super hyggeligt og de laver nogle fantastiske opstillinger af græskar og høstudstillinger.
I år var vi også i koncertsalen og se Dracula, men der måtte vi gå i pausen, allerede inden der var gået 1/2 time havde jeg lyst til at gå. Den kan jeg ikke anbefale, men måske er det bare os, der er ikke er så meget til nøgne lesbiske vampyrer og Dracula i tricot der synger romantisk visselulle-sange.

Chilier og pyntegræskar
Cake pops som øjne og kister til højre
Brødfingre med mandelnegle
Storslået opstilling med hundredevis af græskar

0 Replies to “Halloween i Tivoli”

  1. Hey Didde, dejligt indlæg. Nå så I var ikke til nøgne lesbiske vampyrer… Haha. Det lyder ellers kinky, men …. Ej, det havde nok heller ikke været noget for mig.

    Det er nu ikke helt rigtigt at Halloween er ren amerikansk den har både keltiske og skandinaviske rødder. Det skriver vi om på HAVEFOLKET i løbet af den kommende tid.

    Tak for skønne fotos. Har siger og skriver ALDRIG været i Tivoli i efteråret – selvom jeg godt ved, de kører kæmpe-græskarkanonen frem. Dine fotos og dit indlæg har nu skærpet interessen for en tur.

    Tak og glædeligt efterår. 🙂

  2. Hej Marianne,
    Det keg egenligt mente var at i man i USA har tradition for at holde den hvor vi i DK ikke gør, selvom vi engang har, men det var vist med roer. Så på den led holder jeg den pga hyggen og for at fejre efteråret og ikke så meget pga historien, men jeg vil læse jeres indlæg med interesse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.