Halloween mobile

Her er igen lidt simpelt papirpynt der kvikker stuen lidt op i den grå efterårstid, hvor man ikke er udenfor. Selvom det er lidt trist at havesæsonen er ved at være slut, elsker jeg stadig efteråret og alt den hygge vi nu skal i gang med!

Mobilen er tegnet af Jens Funder-Nielsen og hedder ‘Midsommer’, jeg har bare valgt at lave den i efterårsfarver. Jeg elskede at udskære mobiler, da jeg var lille og har haft lånt alle hans bøger med mønstre på biblioteket så mange gange, at jeg nok bare burde have købt dem til sidst. Og alligevel er der ikke noget hyggeligere end at fylde en pose med gode bøger på biblioteket og så hjem og bladre løs!
Det er meget få jeg har lavet efter teenageårene, men de er rigtig søde og de pynter så fint. Desuden er det en papirhobby hvor man kun skal have farvet karton, skæreplade og kniv, så man bliver ikke ruineret og lidt ældre børn kan sagtens være med, for der er forskellige sværhedsgrader.

‘Midsommer’ af Jens Funder-Nielsen
Jack O’lantern ophæng i papir

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.