Hæklet Granny Ipad cover

Ja, de fleste i familien rystede på hovedet og Jacob vil ikke ses med den offenligt, men jeg synes altså min nye hjemmehæklede taske til Ipad’en er helt vildt hyggeligt.

Hunden synes også det nye Ipad cover eer hyggeligt 🙂

Den er lavet af oldemorsfirkanter af 100% restegarn fra genbrugsbutikker og donationer fra min mors strikkeveninder, derfor er den spraglet i farverne. Lapperne var faktisk lavet til et slumretæppe til Jacob, men det var et alt for stort projekt jeg fik søsat der, så nu er de endt som et svøb til en Ipad. 
Et helt tæppe er et kæmpe projekt og som det er nu har jeg brug for at se målene i horisonten af mine projekter, og med de ting jeg har gang i for tiden er horisonten flerårig for et hæklet tæppe, så vil jeg hellere lave småting som jeg får glæde af og som motiverer mig til mere hækleri.

Hæklet Ipad cover i granny style

Hæklet Ipad cover med oldemorsfirkanter

Der er brugt bomuldsgarn i forskellige kvaliteter, men alle er hæklet med nål nr. 3 mm
Coveret består af 16 firkanter på ca. 7×7 cm.
For at coveret passede i størrelsen, hæklede jeg 6 striber på i toppen af 3 x stangmasker med 1 lm mellemrum.

Hæklet cover til Ipad af restegarn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.