Forårsweekend

Man skulle tro at vejret fulgte den danske kalender i år. Januar og februar var kolde, grå og snefyldte som vintermånederne er bedst og den 1. marts, som er den første forårsdag, virker det som om det hele slår over i forår. Sneen smeltede her og der har været solstrejf hver dag siden og søndagen slog rekorden, hvor det var skyfri himmel fra solen stod op til den gik i seng. Det er stadig frost om natten, men dagene er helt fantastisk opløftende efter sådan en vinter.
Søndagen blev brugt i haven og det var en fornøjelse at kunne lukke hønsene ud i haven.

Julio soler sig i forårsolen
Så bliver der ryddet op efter vildtfuglene

Vi var ved at miste en høne for nylig, da den gik frit i haven, da jeg har lukket dem alle ud efter arbejde, så de lige kan vandre lidt rundt inden mørket. Jeg gik indenfor i 10 minutter og lige pludselig skreg der en høne og da Jacob kom derud lettede der en kæmpe rovfugl. Den havde angrebet den stakkels høne og fået hevet en god portion rygfjer af, men den slap med det og forskrækkelsen. Så nu kommer du kun ud fra gården når vi er i haven, i hvert fald i februar + marts måned.
Jeg synes rovfugle er fantastiske dyr, de må bare gerne holde sig fra mine høns…

Liva nyder den varme sol

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.