En lykkelig mus

Her de sidste par måneder har vi været plaget af mus INDE i huset. Noget jeg bestemt ikke er glad for. De har været både i hundemaden, cornflakes’ne ovenpå køleskabet og i alle skabene (heldigvis dem uden mad). Vi har været lidt for gode til at lufte ud gennem hoveddøren og ikke holde øje med om der er nogen der smutter ind. Hunden har haft færten af dem indenfor, for hun har pibet og prøvet at komme ind i krogene, men der har ikke været nogen på den tidspunkt.
Vi har haft sat musefælder op med peanutbutter, som er superhitteren hos os og jeg tror vi er musefri nu.
Da vi pillede køkkenet ned, fandt vi til vores store overraskelse et ‘lille’ muselager af hundemad under soklen. Jeg tror den ville have kunne levet lykkeligt der i meget lang tid (pillerne er 1 cm i diameter). Jeg havde godt lagt mærke til at Liva havde snust meget langs soklen, men hun har ikke pibet og det gør hun altid hvis hun har færten af en mus, men hun har haft færten af noget 🙂
Det må godt nok have taget den noget tid at samle den bunke sammen.

En lille lykkelig mus har haft sit forråd under soklen ved opvaskeren 

En anden sjov ting vi fandt var under gulvtæppet i entréen. Den gamle ejer havde en mani med at kommer aviser/duge i alle sprækker, i bunden af skabe og under gulvtæpper. Her er en tidskapsel fra 1972 af (ildelugtende og møre) Sjællandske Tidende, nu ved vi da hvornår gulvet er lavet.

En tidskapsel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.