Murhammeren tændes

Her i påsken havde vi egentlig planlagt at leje en stor murhammer, da vi kun har en lille selv. Men Jacob fandt ud af at gulvet kun var få cm tykt og det var 12 revner bare på det lille stykke i stuen, så vi droppede det og han gik i gang med den lille murhammer.

Revner i det gamle tynde stuegulv

Men efter at have pakket hele stuen og køkkenet ned og flyttet rundt på flyttekasser, borde, stole og andre møbler, sagde min ryg stop. Så PT. kan jeg ikke stå oprejst og jeg kan kun tage få skridt af gangen inden smerterne i lænden får mig til at kollapse. Nu ligger jeg i sengen og klipper påskepynt og føler lidt min seng er mit fængsel og jeg løfter ALDRIG en flyttekasse uden at bøje benene og rette ryggen igen! Jeg kan trøste mig med at det ikke gør ondt når jeg ligger stille og at det går over efter nogle dage, men kan ikke lade være med at tænke på de mennesker der har rygsmerter til hverdag som de aldrig kommer af med, stakler!

0 Replies to “Murhammeren tændes”

  1. Ærgerligt med ryggen, det er bittert når det er en del af noget man kunne have gjort anderledes og derved undgået meget af det.
    Fedt at det ikke var nødvendigt at leje.

  2. Ja det gør det ikke bedre når det er selvforskyldt, men jeg synes jeg får udnyttet tiden godt alligevel, godt nok med noget som kan vente og ikke er så højt prioriteret, men må gøre det man kan 🙂
    Ja det var rart at kunne spare lidt penge der 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.