Påskefår i potterne

Nu hvor jeg alligevel ligger og glaner i sengen pga. hold i ryggen, har jeg lidt tid til at få lavet nogle blogindlæg som jeg har forsømt lidt på det seneste.
Påskepynten blev sat ind i kontoret da vi pakkede ned, så jeg kunne pynte lidt op i den del vi ikke river ned. Nu har jeg hevet lidt frem og de næste par dage vil jeg vise lidt af det hjemmelavede påskepynt.

Jeg kan ikke huske hvor jeg har fået skabelonen fra, men jeg har for nogle år siden klippet nogle små får ud i papir, som jeg sætter i mine potteplanter. De syner måske ikke af så meget, men jeg synes de er så hyggelige og det gør ikke noget at man kun opdager dem hvis man kigger godt efter.
De er klippet i hvidt og gråbeige karton og øjet er bare en sort tuschplet, så de er meget simple at lave. Hvis man laver flere kan man også lave et enkelt sort får.
Hvis man ville have dem mere synlige kan man evt. lave 2 sæt og klistre dem på en kebabpind/grillstick i træ og så stikke dem ned i potterne, så er de lidt hævede og man får nemmere øje på dem. De er også gode at komme i værtindeblomsten når man skal til påskefrokost.

Påskelam i planterne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.