Mini tekøkken under byggeri

Mens byggeriet står på, har vi lavet et mini tekøkken så længe. Vi har ikke sat garderobeskabe op i entréen endnu så der var lige plads til køleskabet og 2 af de gamle 40 cm underskabe.
Der er de vigtigste redskaber og resten er pakket væk i flyttekasser.

Tekøkken under den sidste del af byggeriet

Genbrugskøkken
Skabene kommer oprindeligt fra nogle venner som skulle have nyt køkken, så vi havde dem i vores gamle lejlighed og har taget dem med til huset og nu får de sidste liv her i tekøkkenet.
Bordpladen er også en rest fra den tid som er skåret til flere gange og nu også er skåret for sidste gang. Fordi det har været sat op så mange gange, er siderne helt gennemhullede, så jeg har sat noget tykt gavepapir på siden som tapet.
Jeg sleb dem groft og prøvede med noget tapetklister, men det hæftede på ingen måde og for at jeg ikke skulle bruge penge på hæftegrunder, valgte jeg at bruge dobbeltklæbende tape i stedet. Køkkenet skal ikke holde så lang tid, ellers havde jeg nok valgt at grunde det og lakere det efterfølgende. Hvis det virkelig bliver grimt, klistrer jeg noget nyt papir henover igen.
Jeg havde lidt papir i overskud, så lågerne er også tapetseret på indersiden. Det giver et ekstra pift og det ser lidt hyggeligt ud.
Hylden og pinden med krogene er også genbrug der er savet til og kommer oprindeligt fra Ikea og ellers er alting kommet i kasser der kan stakkes, så alting fylder så lidt som muligt og man hurtigt kan komme til tingene.
Intet inventar er nyt og jeg er blevet ret glad for resultatet, selvom der ikke er meget plads, hygger jeg med madlavningen alligevel. Det er dog knap så sjovt at skulle udenfor for at komme til komfuret (især her i snevejret), men i næste uge skal vi låne et kogeblus, så er det kun ovnen man skal ud efter.

Mini køkkenet med det mest nødvendige

Bagt forråd i fryseren
For at undgå at bruge ovnen så meget, har jeg lavet pizza, brød og boller på livet løs inden køkkenet blev revet ned. Alt er kommet direkte i fryseren, og så handler det bare om planlægning, at man får taget det op dagen før, så det bare skal lunes.
I samme anledning købte jeg en brødrister i Harald Skrald for 100 kr (600W) som var ligeså skrammelagtige som den til 300 kr i Skousen.
Boller og brød er let at lune på en brødrister, men en tykbundet hjemmelavet pizza er lidt mere udfordrende.

Hunden hjælper til med at lune dejen så den hæver hurtigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.