Nedrivning af skorsten

I dag tog Jacob hul på at få taget skorstenen ned sammen med en af vores gode naboer.
De startede ud med at tage vores kæmpe antennemast ned, som ikke har haft nogen funktion siden januar sidste år, hvor der blev lukket for signalet. Alle sidepindene faldt af da de tog den ned fordi de var så møre, og mange af dem var røget af inden.

Antennemasten bliver savet over med en nedstryger

Jacob har bygget en slidske af nogle brugte lægter og 3 gamle inde-døre som alligevel skulle smides ud. Han startede ud med at tage de første sten af med en hammer, men opgav hurtigt da de var helt umulige at få fri.
Så nu er han gået i gang med murhammeren, men det tager sin tid, så det kommer nok til at gå nogle dage med det, vi håber vejret holder 🙂

Skorstenen pilles ned med murhammer

0 Replies to “Nedrivning af skorsten”

  1. Ja, det er utroligt så solid en skorsten er, når den ikke skal bruges. I får da noget fra hånden, selv om du altså må passe på din ryg. Godt du kan tage billeder 😉 Jeg glæder mig til at se det færdige resultat – med brændeovn.

  2. Jeg er kun lige oppe af sengen og tage et hurtigt billede inden min ryg låser fast og så ind igen 🙂 Så det er det eneste jeg har bidraget med i denne 'ferie' desværre. Men Jacob klarer ærterne, både indkøb, madlavning, dyrene og byggeri 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.