Nedrivning af skorsten

I dag tog Jacob hul på at få taget skorstenen ned sammen med en af vores gode naboer.
De startede ud med at tage vores kæmpe antennemast ned, som ikke har haft nogen funktion siden januar sidste år, hvor der blev lukket for signalet. Alle sidepindene faldt af da de tog den ned fordi de var så møre, og mange af dem var røget af inden.

Antennemasten bliver savet over med en nedstryger

Jacob har bygget en slidske af nogle brugte lægter og 3 gamle inde-døre som alligevel skulle smides ud. Han startede ud med at tage de første sten af med en hammer, men opgav hurtigt da de var helt umulige at få fri.
Så nu er han gået i gang med murhammeren, men det tager sin tid, så det kommer nok til at gå nogle dage med det, vi håber vejret holder 🙂

Skorstenen pilles ned med murhammer