Forårstegn

Efter 1 1/2 uge i sengen med lændehold er jeg endelig kommet op og gå igen. 3 dage i træk hos kiropraktor gjorde forskellen, så hvis det nogensinde sker igen, er det det allerførste jeg bestiller tid hos.
Små hvide krokus

Så lørdag formiddag tog jeg jakke på og stavrede ud i haven, for at se om der var sket noget i mellemtiden og sørme så om der ikke var lidt forårstegn.

Dorothealiljer og lilla krokus står mange steder i haven

Jeg var også henne og checke de mange træagtige stiklinger jeg tog (se her) og især Ribes (hvid ribs, solbær, blodribs, solstik) ser ud til at få stor succes. Men ellers var det umiddelbart kun snebollebusk som havde svulmede knopper.

Jeg har ladet den dobbelte fiberdug være på lige siden jeg lavet stiklingerne, da det efterfølgende blev vinter igen i hele marts måned, så jeg er utrolig spændt på om de klare den. 
Her den sidste uge har det jo været noget bedre vejr og i næste uge ser det ud til at vi ikke engang får nattefrost i særlig slem grad, så det tegner godt.

Stiklingerne af solstik fra naboen har flotte svulmede knopper
Blodribsen har de største svulmede knopper, men jeg er bange for det er blomster, så de skal knippes af
Stiklingerne af snebollebusken viser grønne knopper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.