Kaninkarse af gamle frø

Kål og salat til “kaninkarse”

Jeg havde lidt frø af kålroe, rødkål og cikoriesalat, som jeg ikke får brugt og som er rimelig gamle efterhånden. For gamle til at jeg vil tilbyde dem i en byttehandel, men jeg er ikke meget for at smide frø ud. Så jeg samlede dem i en pose og rystede den godt og så oversåede jeg 2 farsbakker.
Det er ikke meningen at de skal i køkkenhaven, men når de kommer op og bliver 10-15 cm høje er det luksus at få for kaninerne og så er det ikke spildt, samt jeg bliver heller ikke trist hvis der ikke kommer noget op.

Små kålspirer er på vej op efter få dage
Så er der småspirer til kaninerne uden den store indsats

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.