Sidste gulvstøbning

Den sidste gulvstøbning blev lavet den 16. August, hvor vi havde bestilt en betonvogn, som kom ud med færdig beton som blev kørt ind i huset på et smart transportbånd.
Hele seancen tog 1 time for mig, Jacob og en kammerat, og det går bare stærkt!

Transportbåndet med beton kom ind af vinduerne
Betonen skal hurtigt fordeles når den kommer ind og man skal sørge for at småstenene ikke er koncentreret et sted, hvilket er svært da betonen er meget tynd.
Man skal konstant rende og måle med en laser om gulvniveauet er for lavt eller for højt og justere. Når niveauet er korrekt, skal der svubbes så man sikrer at der ikke er luft eller lunker. Alt foregår lynende hurtigt, ikke fordi det størkner så hurtigt, men fordi en betonvogn koster penge for hvert minut den står der, og det er en god timeløn de har sig 🙂
Afhængig af temperatur og udluftning skal betonen så hærde til den er hård nok til at gå rundt på men ikke færdighærdet. Nu skal den glittes, så alle småsten der stikker op af betonen bliver skubbet ned. 
En times slid og nu kan man nyde synet
Jacob glitter gulvet

0 Replies to “Sidste gulvstøbning”

  1. Ja det er skønt, lige nu kæmper vi bare mod tiden, for der er ikke længe til frost og vi mangler stadig noget udendørsarbejde der helst skal ske ved +5°C over flere dage…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.