Udestuen lige nu

Denne sensommer har været lidt heftig på hjemmefronten, vi har knoklet med huset, været en uge til Frankrig, været til en god håndfuld fødselsdage, og ellers bare alm. hverdagstravlhed. Jeg håber det snart stilner af, men kulden er på vej og vi mangler at sætte nye vinduer i, rive loft ned, sætte nyt op og isolere det, samt isolere væggene før vi kan slappe mere af.
Så de øjeblikke af stilhed og ro vi har nyder vi til fulde, vi glæder os ekstra meget nu til at slutte dette byggekapitel af så vi kan sidde i hver vores lænestol med benene oppe med en bog og en god kop kaffe!

Basilikumfrodighed – sidste år samme antal planter, men høstede kun en isbøtte til fryseren
Fuchsia ‘Delta Sarah’
Chilifrø af krydsninger klar til høst
Tung tomat reddes med bomuldsgarn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.