Loftnedrivning, done!

I sidste weekend kom der virkelig fart over feltet!
Resten af loftet blev revet ned og vi mangler nu kun at sætte 1 vindue i og murer 1 til.
Min bror kickstartede nedrivningen om fredagen med Jacob og resten fik vi selv taget i løbet af weekenden. Og vi var virkelig lykkelige da der kom en nabo og sagde at han ville have alt træet = 3 trailerlæs, så slab vi for at køre på genbrugen med det! Ydermere kom vi af med alt det gamle isolering efter at have annonceret et par timer på Facebook, der var også 2 trailerlæs der. Så 5 trailerfulde slap vi for og fik glæden ved at andre kan blive glad for ens skrald!

Min bror=Chewbacca
Loftet og skrald er væk og vi kan fortsætte opbygningen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.