Frøorgie

I går var jeg til mit første frøorgie hos Frøsamlernes årsmøde i Hørve, sikke en oplevelse!
Folk havde høstet kæmpe mængder af frø for at kunne dele ud til andre og der var så meget at vælge imellem.
Jeg havde taget en masse overskudsfrø med som jeg har fået af andre og ville gerne af med resterne for at tynde ud i kurven. Jeg mangler jo ikke rigtig frø, men alligevel kom jeg hjem med over dobbelt så mange! Man bliver fortryllet af folks historier og kærlighed til planternes skønhed, så man kan slet ikke lade være!
Kan slet ikke vente med at så, men det bliver til foråret.
I slutningen af frøbytteriet, fik jeg tiltusket mig resten af en frøsamlers sorte stokrosefrø og der var ikke så lidt endda, så nu håber jeg at det snart lykkes at få stokroser i haven og langs muren.

Årets høst til frøorgiet hos Frøsamlerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.