Halloween i Tivoli 2013

I år har vi også været i Tivoli i efterårsferien. I år var der kommet flere butikker til hvilket er hyggeligt, men pænt halloween pynt skulle man kigge længe efter. De solgte mest udklædningsting og glitterkrager, så jeg fik kun købt en enkel ting. Men stemningen og den smukke udsmykning Tivoli har lavet er det hele værd efter min mening.
Der er kommet mere håndarbejde og striksager hvilket er ret hyggeligt. Næste åg håber jeg at der er lidt mere Halloween pynt til salg og lidt mindre masker og udklædning til børn, men det er jo nok det de sælger mest af desværre.

Den mest uhyggelige butik!!
Boderne var så hyggeligt pyntet af Tivoli 
Et kik ind på Plænen
Nimb er altid flot lyst op

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.