Halloween græskar på dørene

Her er nogle simple græskar skåret i orange og grøn karton, som får gang i den hyggelige Halloween og efterårsstemning hos os. Skabelonen kan printes på A4 papir, indsæt den evt. i Word og træk i den til den størrelse du vil have.

Jack O’lantern i papirudklip

Vi har en hængende på hver dør og der er sat et stykke tape bagpå, hvor jeg hvert år kan klistre den fast på døren med et nyt stykke tape, så man ikke river mere og mere karton af, når man taget tapen af hvert år og pakker dem sammen.

Den grønne stilk er limet fast, men der er sat et stykke tape bagpå, hvor man kan sætte nyt tape på hver år
Halloween græskar skabelon til papirudklip

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.