Græskar papirophæng

Græskaret er skåret i orange karton og stilken i mørkegrøn

Halloween pynt er ikke altid nemt at finde i butikkerne, i hvert fald ikke noget særlig kønt eller noget man kan gemme til næste år. Så her er endnu en af de papir græskar jeg laver til ophængning forskellige steder i huset for at skabe lidt hyggelig stemning.
Jeg går mest op i den hyggelige del og er mest til græskar og spøgelser der smiler og er glade, end dem der ser uhyggelige ud, som jo egentlig er meningen, men jeg synes man skal gøre det som man har lyst til, når man nu alligevel adoptere en tradition.

Skabelon til græskar papirudklip
Græskarene får en grøn sytråd og kan hænges op med tape

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.