Heksekoste til Halloween

Jeg er altid på jagt efter noget nyt Halloween pynt man selv kan lave, særligt vintage stil eller hvor naturen indgår. I denne omgang har jeg lavet nogle koste, som også kan bruges til Sankt Hans, hvis man gemmer dem, men man kan også bare lave nogle nye til den tid, hvis man ikke har så meget plads.

Halloween eller Sankt Hans koste til pynt

Ideen fik jeg da jeg så man kunne købe nogle i en mindre model i butikkerne og så blev jeg helt harm over at man kan tage så mange penge for det der ligger ude i naturen og venter, særligt fordi det er så nemt og stort set gratis. Men sådan er der jo med så meget i dag, men ikke desto mindre blev jeg inspireret til at gå i gang!
Det eneste det koster er noget snor og så tiden man bruger.


2 farver småkviste og 2 farver krogede hovedgrene

Jeg synes den bedste effekt fåes ved at finde småkvistene med en anden farve bark en hovedgrenen har. Det bedste er også hvis man finder mange lige småkviste, men jeg synes ikke det betyder alverden om den faktisk er god til at feje med, så jeg tog dem jeg fandt først i markskellet.
Det samme med hovedgrenene, prøvede jeg at finde nogle der var lidt krogede og knoldede for at få lidt hekseudtryk.
Næste skridt er at få lavet et parkeringskilt: ‘Parkering kun for hekse’ men indtil videre står de op af muren og pynter.

Småkvistene samles om hovedgrenen og snoren bindes godt til

Snoren/rebbet vikles mange gange rundt om, mest for synets skyld

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.