Såning af agurk

Nogle har allerede smidt frø i jorden i marts, andre sår først/sidst i maj, på frøposen står der at man skal forkultivere i marts og april, what to do?
Agurkerne gik rigtig skidt sidste år, fik kun 2 stk pr plante. Det startede godt og de voksede derudaf og satte de 2 agurker hver. Men da jeg havde høstet dem gik planterne i stå, både i drivhus og på beskyttet friland. Der kom så en lille efternøler på hver som jeg lod vokse sig stor og gul, så jeg kunne høste frø.

Et agurkefrø i hver potte

I år har jeg købt frø af Futura (F1) i håb om at den i det mindste kan give godt selvom jeg ikke kan tage frø af den. Fik frøene til halv pris, men eller koster en pose lidt over 30 kr og jeg blev ret overrasket over at der kun er 4 frø i posen. Det er ca. 8 kr pr. plante, så her kan det ikke betale sig at så selv, der kan man vist lige så godt købe en plante, utroligt at det kan være rigtigt.
Men det kan trods alt stadig betale sig at dyrke agurker også selvom der kun kommer 1, for smagen kan man ikke købe sig til!
Jeg er stadig lidt i tvivl om den bedste såtid for mig, da min udestue er lidt lunere end et drivhus, så måske kan de komme lidt tidligere ud.
Så nu har jeg sået d. 2. april og vil så igen i sidste uge i april, så må vi se hvem der får det bedst.
Sorterne der er sået er: Futura, Perfection, Spacemaster og Beit Alpha.
Samtidig fik jeg også sået Tomatillo Verde og Purple.