Pimp din kommode!

 Skrevet af Jacob

Didde er skrap til at finde ting på den blå avis. For nylig fandt hun en gammel, men hæderlig IKEA kommode til en hel krone. Den var rimelig pæn i den ellers noget sparsomme finér. Fyldningerne var dog halvgennemsigtige, og en stak babytøj bliver altså ikke kønnere af at blive lidt sløret.

Heldigvis har Didde så giftet sig med en grafiker, og 2. pinsedag gik med at tegne lidt. Eller det vil sige at jeg har brugt en pose godt og blandet af vektorgrafik fra nettet som er free for personal use.
Didde havde en idé om noget tegneserieagtigt og da der er tre skuffer, måtte det gerne være himlen, havet og under vandet, så det hele er bundet lidt sammen. Tegningerne er så blevet printet på vinylklæber, og monteret forsigtigt med gummiskraber og skalpel.
Har man ikke lige adgang til en storformat printer og tegneprogrammer, kan man f.eks. lime noget gavepapir på, eller finde et skiltefirma og købe noget indfarvet folie. Eller bare male felterne i en farve eller med noget tavlemaling så man kan skrive hvad der er i skufferne. Mulighederne er mange, og når møblet har kostet en krone, gør det ikke helt så ondt at male på det.

0 Replies to “Pimp din kommode!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.