Fugl som hagesmæk

Lige for tiden er jeg gået lidt i selvsving ved symaskinen. Jeg har hæklet meget det sidste stykke tid, men er ved at gå lidt død i det, så nu er det symaskinen der står for skud.
Og når man ikke lige ved hvad man vil sy, kan man altid sy en hagesmæk. Her har jeg syet en fugl, ved at tegne rundt om en tallerken, lave et trekantet næb, en halvcirkel som vinge og en hale som har 3 buer. Simple former, men som gør at det ligner lidt en fugl.

En rødternet fugl med stribede vinger og ternet næb. Øjet er en tæt zigzag syning i sort tråd.

Jeg har tegnet det på papir, så jeg kan lave flere, hvis jeg skulle få de lyster. Hvis man ellers sætter vinger på både bag- og forside, er smækken faktisk vendbar og man kan lave en anden farve fugl på den anden side.

Stoffet er klippet ud og klar til symaskinen
Skabelon til fuglehagesmæk (cirklen er ca. 20 cm)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.