Hæklet pynt til Ikea hagesmække

Efter en mindre oprydning i skuffer og kurve, fandt jeg en pakke med 5 Ikea hagesmække som jeg havde købt for lang tid siden. De var faktisk købt til min brors dreng og det var meningen jeg ville pynte dem lidt, men det blev åbenbart ikke til noget, eftersom jeg jo fandt dem i skuffen 🙂
I mellemtiden er jeg så selv blevet gravid, så nu har jeg hæklet lidt applikationer til dem i de farver som kantbåndet har.

Uglen, skildpadden, traktoren og gulerødderne er improviserede, men bananen fandt jeg på Ravelry og den kunne jeg slet ikke står for.
Opskriften på bananen kan ses her (engelsk): http://damnitjanetletscrochet.blogspot.mx/2012/04/banana-applique.html
Det tog ikke lang tid at lave og de er lige blevet lidt hyggeligere at se på, samt det er en god måde at træne kreativiteten når man improviserer, eller bare øve sig på at hækle hvis man er nybegynder, da man kan vælge nogle ret simple opskrifter og få et fint resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.