Broderi og hækleri til den lille

Så er det vidst det sidste jeg får hæklet før fødslen, nu er jeg ved at være lidt træt af hæklerier, så jeg er gået over til broderier i stedet.

En lyseblå elefantsutteklud og elefantsengetøj lavet af min mor

Men jeg har fået lavet en lille hval med redningsvest (engelsk opskrift her), et Tintin skratterør med cellofan (dansk opskrift her), strikket fladfisk (engelsk opskrift her) samt en improviseret elefantsutteklud og badeand, som jeg håber at få skrevet opskriften ind på bloggen på et tidspunkt.
Broderiet med musen har jeg lavet for en del år siden, bare fordi jeg synes det var sødt, men har ikke rigtig vidst hvad jeg skulle bruge det til, men nu kan det pynte i børnehjørnet og senere på børneværelset. Mønsteret er designet af en af mine yndlings korstingdesignere Margaret Sherry som laver de sødeste dyr, hun er blandt andet kendt for hendes tykke fluffy katte.

Hæklerier og musebroderi med mælkebøtte (designer: Margaret Sherry)

0 Replies to “Broderi og hækleri til den lille”

  1. Kære Ditte. Jeg må skamme mig. selv om jeg følger med her, er det fuldstændig gået henover hovedet på mig at du venter dig. Tillykke og det ser rigtigt flot ud alle de ting du har hæklet. Jeg ved fra min hustru at der er stor omsætning og efterspørgsel efter netop den slags "husflid" så pas på, der vil sikker t inden længe være folk (læs mødre) der vil spørge om du sælger. Så når nu du får et drømmebarn, der sover 18-20 timer i døgnet og spiser hurtigt og ubesværet, så har du tid til din nye hobbyvirksomhed, ved omsætning under ca. 50.000 er der heller ikke behov for momsregistrering mv.
    Henrik

  2. Hej Henrik, du skal da ikke skamme dig! Kender godt alt for godt at man gerne vil følge med i det hele, men man skal jo også nå at lave noget selv 🙂
    Og tak! Tror dog ikke jeg bliver sælger foreløbig, jeg har den svaghed at jeg elsker at lave noget nyt, starte en masse ting op men er virkelig dårlig til at gentage for mange gange, så kommer jeg til at kede mig. Så jeg egner mig bedre til udvikling end produktion, hvilket jo ikke er en dårlig ting, men bare en erkendelse af at jeg nok aldrig får min egen biks med hjemmelavede ting.

  3. Hej Ditte, det kan jeg godt nikke genkendende til, men du har nu et godt udviklet talent. Den gyldne regel er vel også, at lade andre om produktionen, da den store avance ligger i videresalget. Eller noget i den retning, jeg er jo ikke Cand. merc/sælger/udvikler/iværksætter. Blot ideerig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.