Amme tanktop refashion #1

Så er jeg lidt tilbage ved computeren igen, selvom det er temmelig afbrudt af junior 🙂 Jeg var en tur i H&M i Holbæk for at købe en ammetop men de havde kun stropbluser her i slutningen af August og de fik ikke andet, det synes jeg måske er lige koldt nok…
Hjem og søge på “DIY nursing top” på Pinterest.com og her fik jeg lidt idéer. Jeg fandt nogle gamle tanktoppe frem som blev omsyet, hvad der også bliver kaldt ‘Refashion’.
Jeg har ikke lavet en DIY vejledning, men bare taget lidt billeder så jeg kan huske det, men måske andre kan inspireres af det. Jeg er i hvert fald ret glad for den og den har ikke kostet mig meget andet end tid, hvilket efterhånden er mere kostbart end penge 🙂

Der klippes fra den ene syning til den anden lige under barmen
Elastik syes på, den skal være samme bredde minus 10 cm. Så når den syes på strækkes elastikken.
Jeg har sat elastikken udenpå toppen så den ikke irriterer huden, den bliver alligevel skjult af det lilla stof.
Toppen testprøves før det lilla dækstof syes på
Et firkantet stykke strækstof (her en anden tanktop klippet i stykker) på 20-25 cm gange bredden af blusen (+sømrum) syes fast på det øveste klippede stykke. Det foldes i siderne så det krøller. Højden på det krøllede stykke målte 6 cm på min top.
Når man har foldet siderne og syet på er den klar til brug. Da kun 3 af siderne på det lilla stof er syet fast, kan man lige løfte op og amme uden at man er totalt blottet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.