Svampefund i haven

Det er så dejligt at have overtaget en gammel have, så man kan høste svampe i sin egen have!
Jeg opdagede, sjovt nok, Kæmpe-Støvbold allerede det første år vi flyttede ind, den er svær at overse pga størrelsen. Jeg har endnu ikke smagt den, da dyrene spiser løs af dem, og jeg har lidt dårlig samvittighed over at tage deres mad. Den jeg har taget et billede af her, er den mindst spiste af, jeg har set indtil videre, men det er nok fordi den stadig er ung.
Et år, havde vi omkring 10 ‘fodbolde’ i haven, men normalt har vi kun 2-3 stykker.

En forholdsvis lille Kæmpe-støvbold

Men i år opdaged jeg til min store begejstring at vi har rørhatte! Omkring et lærketræ som vi snakkede om at fælde (nu er det fredet!), stod en masse små afgnavede rørhatte. Det bliver sjovt at se om de også komer de følgende år og om jeg kan når derud inden dyrene 🙂

Lærke rørhatte i min egen have 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.