Porcelæn som læremester

Porcelænsler bliver nogle gange set som det uregerlige barn, som ikke opfører sig som andre børn. Når man først møder porcelænsler, kan det være meget svært at styre og få til at gøre som man vil. Det er meget levende og nogle gange, når man tror man har forstået det, kollapser det ud af det blå, eller laver noget man absolut ikke forventer.
Det hjælper ikke at råbe eller blive sur. Man får lyst til at opgive, og flere har rådet mig til at lade være med at kaste mig ud i det, da succesraten er større i alm. ler. 

Når man ser de fantastiske og enestående ting som fremtrylles ud af porcelænsler, ved jeg inderst inde, at jeg bliver nødt til at dykke ned i det univers og håbe på, at jeg får lov til, at opnå den viden det kræver, at få porcelænsleret til at fremstå som det vidunderlige og unikke væsen det er.

Indsigt og respekt må være vejen frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.