Frø er på vej

Nu er Feijon Preto, Andecha, Raven og Buttercup ved at bryde overfladen.
Hindbærene begyndte at blomstre så småt i denne weekend, men jeg så kun gedehamsene flyve rundt og bestøve dem, jeg så ikke andre insekter i blomsterne.

Feijon Preto er på vej

De første Golden Sweet ærter jeg såede er først blevet plantet ud her til aften, jeg har været for sløv til at finde ud af hvor de skulle stå, så jeg kunne allerede plukke de første 8 små bleggule bælge og planterne var nok 1,4 m lange, hvilket gør dem ekstra svære at plante ud når de har viklet sig ind i hinanden. Men nu står de sammen med solsikkerne og 2 af vinstokkene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.