Kyllinger – 5-6 uger

Så er kyllingerne blevet 6 uger og der er virkelig forskel på Orpingtonerne og silkehønsene! Da de nu er så store bliver de vejet på en fiskevægt og derfor kan vi ikke veje silkerne desværre da de vejer for lidt, så det er kun Orpington kyllerne der bliver vejet.
De er nu blevet pæne og har fået alle deres fjer og vil ikke sove under varmelampe mere, det har de i hvert fald ikke gjort de sidste 2 uger, de vil ikke engang ind i huset om natten, men det har også været meget varmt.
Her den sidste uges tid er det blevet meget tydeligt hvem af Orpingtonerne der er haner og høner, hanerne har en lyserød kam og begyndende hageflapper, hvor hønerne har en meget lille kam som er bleglyserød. I øvrigt har jeg lagt mærke til at hanerne kommer først når jeg kaster frø og korn.

Billederne er taget d. 7/8-2010:

Her ses de “voksne silker” med Orpington kyllerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.