Udelamper

Vi har nu endelig fundet de udelamper vi vil have, Nordlux Cardiff.
Det er nærmest de eneste der ikke er supermoderne, så de passer godt til et gammelt bondehus. Men vi var lidt irriteret da vi pakkede dem ud da de ikke så ud som på billede af kassen og der hang selvfølgelig ikke en model i Bauhaus da det ikke er en fast vare.
På billedet går fatningen meget længere ned i lampen så pæren faktisk kommer i centrum af lampen, men i virkeligheden sidder fatningen helt oppe i låget så pæren sidder i toppen, hvilket giver et lidt andet udtryk, så vi er nu på jagt efter store globepære med dioder, hvor pæren er frosten, hvilket ikke er let at finde.
Kvaliteten på lampen er heller ikke imponerende, så hvis vi finder nogle bedre, bliver de udskiftet.


Indenfor er det sidste gjort klar til loftplademontering og Jacob arbejder på at få gjort kontoret klar også, så vi kan få begge lofter færdige i den kommende weekend. Der sættes skruer i for hver 30 cm for at være sikker på de ikke kommer til at hænge.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.