Slut med første fase

Fase 1 afsluttet
Her i weekenden kom de sidste detaljer på plads i vores nye soveværelse og kontor og vi er nu i gang med at tømme flyttekasser ind i kontoret. Da jeg har 1000 hobbyer og tilbehøret dertil er der temmelig mange ting der skal sorteres og sættes i mapper og kasser, men nu kommer vinteren for fuld fart så nu burde tiden være til det.
Det har været en meget udfordrende fase, da ingen af os har lavet så store gør-det-selv projekter eller arbejdet sammen om så mange ting på en gang, så stort set alle opgaver var første gang. 

Man bruger meget energi når man hele tiden skal tage stilling og beslutte ting, undersøge og lære nye ting + man skal hele tiden være på forkant med alting, såsom at sørge for at man har alt udstyr, værktøj, dimser, dutter og  stumper, så man ikke skal drøne ned til Bauhaus 3 gange om dagen. 
Man skal være forberedt på at når alt er planlagt og parat, så kan der ske noget så man lige pludselig må ændre planerne 100 % fordi en eller anden speciel skrue knækker og den biks man kan få den i, har ikke søndagsåbent. 
Men noget af det mest frustrerende er når man tager ferie og så bliver syg, at ligge i sengen og tænke på alt det man har planlagt man ikke når, kan drive én fuldstændig til vanvid. Man siger til sig selv at der ikke er noget at gøre ved det og 5 min efter, tænker man på den væg man virkelig gerne vil bryde ned, men man har ikke kræfterne til at løfte en mursten.

Planlægning af fase 2
Trods alle disse frustrationer, klør vi stadig på til foråret med fase 2, for det er bare helt fantastisk at have fået 2 lækre rum med gulvvarme og vi kan slet ikke vente med at få et nyt og lækkert badeværelse. 
Fase 2 omhandler at få brudt brygger/vaskerummet, badeværelset samt entréen ned og få et nyt badeværelse samt entré. Kvadratmeter mæssigt er det mindre, men der er en udfordring i at få koblet noget nyt vand til da vi flytter badeværelset, så der er også noget med at få koblet toilettet til septitanken. I det hele taget er det mere udfordrende at skulle lave vådrum, da der er flere ting man skal overveje og flere regler der skal overholdes,som man jo dermed skal sætte sig ind i.

Så vinteren går med planlægning af fase 2 og afslapning, så vi er klar til at gå i gang igen til foråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.