Ekstra varme hundesenge

I denne kolde tid har jeg syet 2 ekstra varme hundesenge til Liva, da vi jo kun har 2 rum med gulvvarme indtil videre, resten af gulvene er uisoleret (tyndt lag beton) og i halvdelen af stuen er der kun trægulv hvor det kan trække koldt op gennem gulvtæppet.
Jeg har taget 2 brugte dun hovedpuder, som er blevet lidt flade i det og bare skulle smides ud, og lagt dem ovenpå hinanden og syet et firkantet hylster til dem. Det er nu yndlingsstedet at spise kødben på, da der ikke er nogen kant der er i vejen.

Den anden er en almindelig polyesterfyldt rund kurv med en “pølsering”, men i stedet for fleece indvendigt har jeg brugt noget vamset teddy lignende stof der er lidt langt og krøllet. Sengen er stoppet ekstra hårdt så den er mere fast og isolerende mod gulvet. Ringen er lidt højere end normalt (20cm klippet stof) lige akkurat så stor at hun skal krølle sig sammen for at være der, og den er hun glad for!
Det er Fie også, men hun har lidt svære ved at være i den…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.