Foråret er på vej

For en uge siden var jeg på havevandring og så til min store lykke at der var løgvækster på vej op.
Græsplænen ser derimod ud som om den er træt af at leve. Efter al den sne der har ligget der i flere uger, er den nu fyldt med sneskimmel og helt fladmast, jeg håber snart den kommer ovenpå, den er lidt trist at se på.
Men nu har de lovet frost, blæst og sne den næste uges tid, så lige som man følte det gik den rigtige vej, vender det, forhåbenligt kortvarigt!

0 Replies to “Foråret er på vej”

  1. Hej Didde.

    Jeg håber også det vender snart, ellers er der ingen retfærdighed til. Omvendt ville jeg nødig undvære årstidernes skiften – de skal dog helst skifte til tiden og ikke begynde for tidligt som denne vinter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.