Udgravning til ny kloak

Så er frosten godt og grundigt ude af jorden, og jeg fejrede det gode vejr i dag med at grave en rende fra septiktanken over til huset, samt lave hul i fundamentet, så der kan trækkes rør til det nye toilet. 


Det var lidt med en blanding af spænding og nervøsitet, for det var ikke til at vide hvad der gemte sig dernede. Vores nuværende badeværelse var et drømmebadeværelse – i 70’erne. Så om det var pvc kloak, sammenskudte betonrør eller sammenstødte ler-rør var uvidst. Heldigvis var der et fint pvc-rør dernede, så det bliver en smal affære for kloakmesteren, og en billigere affære for os.Der er kun to meter fra tilløbet til septiktanken og til indersiden af husets ydervæg som det nye toilet skal placeres op ad, så der er ikke tale om det helt store arbejde. Nu er hullet så stoppet til med nogle fliserester, og der er lagt en vintermåtte over det nu blottede kloakrør så vi ikke får mus ind i hytten eller frost i faldstammen.


Så mangler vi bare resten…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.