Weekendens sysler

Det har været en weekend i arbejdets tegn, vi har været ude hele weekenden og det har været skønt, lidt koldt men alligevel et fantastisk vejr!
Vi har fået gjort et godt indhug i brændestakken, klippet hæk i hønsehaven, repareret hønsehegn efter naboens hund bed det i stykker, bygget nyt kaninbur i 2 etager, hentet Rio-net og plader til byggeriet, været til hundetræning, lavet en redekasse til mejser, afholdt to gange uanmeldt kaffebesøg, lavet bål af hækkeafklip både fredag og lørdag med dertilhørende snobrødsbagning, haft både høns og kaniner ude, tappet birkesaft, lavet birkevin og tvorog.
Vi har godt nok ikke fået lavet så meget af det der stod på vores liste, men vi har ikke ligget på den lade side 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.