Toilet er fjernet

I dag havde Jacob taget en fridag, da vi havde booket kloakmesteren til kl. 7.00. Så Jacob startede med at demontere toilettet ved 6-tiden, da jeg tog på arbejde. Så fjernede han gulvet og gravede jorden væk og støbte fundament til den nye væg.
Kl. 12 havde kloakmesteren stadig ikke været der. og fjerde gang Jacob ringede og rykkede efter ham var det sidste han lovede, kl.17, nu er klokken 20:30 og vi har stadig ikke set skyggen til ham og nu tager han ikke telefonen. ØV!

Så nu har vi ikke noget toilet og vi har booket familie og venner til støbning på lørdag, som ikke bliver til noget, med mindre vi kan finde en kloakmester som kan komme i morgen/fredag eftermiddag. Vi har allerede udskudt støbningen en uge pga. uheldige sammenfald og nu må vi nok udskyde på ubestemt tid, og så uden toilet!

0 Replies to “Toilet er fjernet”

 1. Hej
  Jeg vil rigtig gerne vide hvor du har købt din lille røde kanin. Jeg står og skal bruge en han til mine to hvidland og jeg er helt vild med den røde farve! Jeg bor selv i Slangerup og så at den avler du havde købt hos også gjorde det! kan du evt. sende mig et tlf. til dem eller en adresse. Du kan sende det til min tlf. 60604819.
  Jeg håber at du kan hjælpe mig!!
  Maria

 2. Hej Maria,

  Jeg har købt hende af Michael Ostermann på Lystrupvej, hans kone avler vist Belgiske Kæmper. Jeg fandt ham på kaniner.dk under avlere af New Zealand Red -> http://www.kaniner.dk/avler/New_Zealand_Red.pdf. Han er superflink! Jeg håber du finder ud af noget, var de ikke drægtige alligevel eller vil du parre dem når ungerne er ved at være store?

  Hilsen Didde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.