Udplantning af æbletræer

Så fik jeg sat mine 6 nypodede æbletræer i jorden. 3 af dem lavede jeg jo på Pometet, og da jeg ikke brugte hele podekvisten sagde en af gartnerne at jeg kunne gemme resten af kvisten og pode senere. Jeg lagde dem sammen med sedlen, men de er blevet skilt ad, så jeg er kun sikker på Dronning Louise da den var den tykkeste og havde nogle sjove knopper. Så jeg ved hvad 4 ud af de 6 træer er. Og de sidste 2, finder jeg nok ud af.
2 om at grave
Som trofast medhjælper, havde jeg Liva med. Da jeg havde taget det første spadestik, pegede jeg på hullet og sagde “Grav!” og straks gik hun i gang. Det meste blev dernede, men så var det helt løst og fint, så det var nemt og fjerne, og det jeg lod blive tilbage var løsnet godt til de nye rødder.
Jeg skriver placeringerne her på bloggen, hvis skiltene bliver spist af rådyr eller lignende. Det er alligevel meget sjovt at vide hvad for nogle æbler man har.
Placering af træerne
4 kom i køkkenhaven hvor der også er en række små grantræer, som er til senere flytning.
Fra syd står: Dronning Louise, Karin Schneider, Amorosa og Dronning Louise.
I formeringsbed kom den ene og i en potte den anden, af de 2 ukendte som er Karin Schneider og Amorosa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.