Første færdigbrændte stentøj

Så fik jeg mit første færdigbrændte keramik med hjem.

Det blev til en god portion, og jeg glæder mig til at bruge dem. Den første som er kommet i brug er madskålen til hunden, og den virkede hun glad for, hun er ikke så glad for dybe skåle, og den passede lige i størrelsen.

Tingene er blevet fint brændt, bortset fra kaffefilterholderen som er blevet bøjet i ovnen, jeg troede at når den var forglødet at den ikke kunne ændre form, men det er sket under glasurbrændingen.

Den mørkbrune bronze glasur er lige en tak for mørk til mig, og den blå-grøn matte synes jeg var kedelig. Men stjerneskyen kan jeg godt lide, trods den ikke er den farve som i kataloget og den var bøvlet at påføre, da den ikke ville tørre op.

Madskål dyppet 2 gange i glasur med overlap
Madskål i brug
Organisk fad dyppet 2/3-dele i glasur

Denne omgangs samlede høst

Knapper i uglaseret og de tre glasurer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.