Entrégulv støbt

I dag, 27/4-2011, blev entrégulvet støbt af mine forældre, Jacob og mig. Vi støbte i alt 9 kvm og mine forældre kom kl 11 og gik kl 17. Så inkl. pauser, opstart og oprydning tog det 6 timer. Den eneste flaskehals var at Jacob skulle nå og rette af inden den næste bør med beton kom, og det var svært når, jeg skovlede grus, min mor cement og min far kørte børen. Så Jacob havde travlt, mens vi andre tog det mere roligt.
Det var skønt at få sat punktum for nedbrydningen i år og se starten på opbygningen.

Kl. 12: De første børe køres ind

Kl. 13: Jernrør lægges i niveau så der kan rettes af
Fie, mine forældres hund, forevigede sine poteaftryk i gulvet

Kl. 16: Fejrings-rabarbergrød da det sidste var rettet af

0 Replies to “Entrégulv støbt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.