0 Replies to “Nydningens Liva 1 år”

 1. Ih hvor ser hun dejlig ud – en hund efter min smag 😉

  Er det også jeres heste?

  Du skrev på min blog ang. krydderurter, at du havde jordbærsalvie hvert år. Nu har jeg spurgt min genbo – Den Gamle Gartner, der har alle de mange krydderurter, som jeg nævnte i indlægget, om denne salvie, og han har aldrig hørt om jordbærsalvie. Er du sikker på, at det er en jordbærsalvie????

  Vi venter spændt på svar 😉

  Kh. Marlene

 2. Hej Marlene,

  Nej dog ikke, det er naboens 🙂

  Nu hvor du nævner det, bliver jeg jo lidt i tvivl om det er en jordbærmynte, lige med frugtkrydderurterne kigger jeg ikke så meget på navnet, jeg dufter bare 🙂 Jeg har købt dem sidste år hos Toftegaards planteskole ved Køge-egnen, men jeg ved ikke om hun har dem i år, det er jo primært chili- og tomatplanter de går op i.

  Hilsen Didde

 3. Tak for svar 🙂

  Ja, jeg tænkte nok, det var jordbærmynte – den har jeg også, og den er skøn 🙂

  Kender godt Toftegård – har linket til dem flere gange.

 4. Hej Didde.

  Herlige billeder af Liva. Min hund kan dog ikke forstå formuleringen- sneget sig op i sengen- Hvor skulle hunde ellers sove :-).

  Med venlig hilsen

  Orla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.