Nederdel af jeans

Jeg elsker bare genbrug , der er ikke noget bedre end at lige få noget andet ud af tingene, end at skulle smide dem ud. 
Den her nederdel er lavet ud af Jacobs gamle cowboybukser, det enester der var galt med dem, var at de var revnet bagi (*host* Anton *host*). De var svære at lappe med et pænt resultat til Jacob, men det var meget nemt at gøre dem til en pæn genbrugsnederdel, da jeg alligevel skulle sprætte dem op i skridtet for at det kunne blive en nederdel.
Til mellemstykket har jeg brugt noget af buksebenene. Resten er gemt til lapning af andre cowboybukser eller hvad jeg nu mangler cowboystof til.

Genbrugsnederdel af gamle cowboybukser

0 Replies to “Nederdel af jeans”

  1. elsker også genbrug, jeg er dog fuldstændig håbløs til at sy,så jeg må købe mig til genbrug. Og elsker den der jagt på noget godt… Og med en stor repræsentation som byrådsmedlem, så er det godt for husholdningsbudgettet med godt genbrug. Ville ønske jeg kunne lægge et par billeder ind, men det kan jeg ikke finde ud af. Flere ideer tages imod med glæde… 🙂

  2. Dejligt at høre om genbrugsglæde….jeg har det som du, Didde – det er bare en sand fornøjelse når man kan genbruge et eller andet. Det luner i pengepungen, miljøet og hjemmet for sjæl og charme.
    Tillykke med den nye nederdel….og kondolence til Jacob for de mistede bukser ;O) ha ha

  3. Camilla: Jeg tror ikke du kan lægge billede ind som kommentator, nok kun links. Jeg har heller aldrig kunne sy tøj, kun lapninger og ting jeg hvor jeg kan se logikken. At sy et par bukser fra bunden kommer jeg nok aldrig til, men det gør heller ikke noget 🙂

    Helle: Tak, man føler nærmest man har fået noget nyt, helt gratis 🙂
    Og hvis Jacob mangler bukser, kan han jo altid låne nederdelen som kilt, hehe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.