Vindue nummer to monteret

Så er det slut med vinduesmontage for i år. Det er ganske vidst ca tre uger siden nu, og begge vinduer der er sat i, er nu også fuget og faktisk også færdige på indersiden. Man kan vel på sin vis godt sige at vi stadig mangler et “vindue” da vi stadig mangler at montere hoveddøren – faktisk har vi ikke engang fået den leveret endnu.
Vi har valgt at lave vindueslysningerne med vinkel så det ikke bliver “glughuller” og så er der brugt fibergips. Fibergipsen har den fordel at man kan skrue gardiner og kroge til julepynt op uden at bruge plugs.

Jeg glæder mig godt nok til vi får en ny, tæt og mere sikker hoveddør. I vinters klistrede jeg et stykke isolerbånd over det ene nøglehul fordi der simpelthen trak stiv kuling ind i huset, og i tidligere sidste år monterede jeg en ekstra låsecylinder, da der kun var en lås med “københavnernøgle”. Hvis man lukker af for vinduet i entreen ved høj sol, kan man faktisk se lys hele vejen rundt i kanten af hoveddøren.


Det sidste stykke gulv foran hoveddøren er nu også støbt, nu hvor vi ved præcis hvor bred hoveddøren er og hvor den skal sidde i forhold til det hul der er ved den nuværende dør.

0 Replies to “Vindue nummer to monteret”

  1. Hej Didde

    Tillykke med vinduerne:) Historien om jeres hoveddør minder om vores, sidste vinter kom der fygesne ind, og den kan ikke låses, så kan godt forstå du/I glæder jer til en ny en af slagsen

    vh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.