Dræberhønen

Da jeg gik en tur i haven med nogle af hønsene i går, så jeg at en af hønerne havde fundet noget spændende, som hun fes rundt med i haven, for at de andre ikke fik fat i det.
Da jeg kom lidt tættere på kunne jeg så se hvad det var…. en tudse!!!
Jeg havde godt nok set i TV at høns kunne tage mus, men tudser!? Hun brugte 10 minutter på at ruske den og prøve at hakke den i mindre bidder, men den var meget hel og sammenhængende da hun valgte at hugge den i sig i en mundfuld, hun lignede nærmest en slange.
Jeg nåede desværre ikke at filme det, men jeg fik lidt billeder af det.
Gad vide hvordan hendes æg vil smage de næste par dage….

0 Replies to “Dræberhønen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.