Udstilling i Korsør

I lørdags var vi med Liva til udstilling og hun vandt et blå bånd som betyder “Very Good”, samt 3. pladsen for de bedste ører, der var ikke nogen krav om de virkede 😉 Liva var ikke særlig oplagt og virkede lidt sløj, men hun fik da hilst på lidt hunde.
Efter en lang dag med vente om at komme i ringen gik vi en kort tur i Korsør Lystskov.

Jeg fandt en lille pigsvamp samt en god portion trompetsvampe til aftenens omelet, det var rigtig godt! Jeg fandt også en stub med hvad jeg tror er foranderlig skælhat, da stilken virkede skællet. Men jeg lod den være, da den let kan ligne en giftig svamp, Randbæltet Hjelmhat. Men hvis det var den, er der et godt måltid til en stor familie.

Præmien var nogle godbidder og en kalender fra 2009

Godnat!

Masser af svampe på en stub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.