Funktionsdygtigt badeværelse

Så skete det! Vi har nu både et toilet, et bad (godt nok uden badeforhæng) og en håndvask med vand i badeværelset!
Vi har knoklet derudaf i december for at få så meget så muligt færdigt, da vi gerne vil være færdige inden årsskiftet, så vi kan nå at slappe lidt af inden vi skal i gang igen til foråret.
I løbet af ugen har jeg fået fuget bademøblet, grundet og malet det hvidt på alle synlige flader, Jacob har fået fuget det med silikone og sat hylder i. I går har Jacob knoklet med det sidste for at få sat håndvasken i og sat vandet til.
Hjemmebygget badmøbel med klinker
Det er helt spøjst ikke at skulle ud i køkkenet og vaske hænder, jeg har taget mig selv i at være på vej ud i køkkenet for at vaske hænder. 
Men allerede nu er vi begyndt at gå ud i badeværelset for at vaske hænder, for der er tryk på den varme hane og det er der ikke været i køkkenet, så der kommer kun en tynd stråle. Så det er en sand fornøjelse at vaske hænder på under 1 minut.
Nu mangler vi (i badeværelset) at finde en badeforhængsstang i kvartcirkel der er til at betale, et forhæng, gardinstang+stof til badmøblet, gerichter om døren samt at finde håndklædeknopper og toiletrulleholder.
Vi har haft lidt svært ved at finde det sidstnævnte i butikkerne, fordi alting skal være så moderne og kantet. Vi ville gerne have noget mere landligt, med lidt flere detaljer, så lige nu er jeg på jagt på netbutikkerne.

0 Replies to “Funktionsdygtigt badeværelse”

 1. Det er en sand fornøjelse at følge din beskrivelse af alverdens gør-det selv!

  Jeg har selv haft en køkkenhane, der ikke gav alverdens vand, selv om der var tryk nok på de andre haner i huset. Inde i mit hoved var det noget med, at der var længere ud til køkkenet, og at rørene derfor bremsede vandet (!?!). Tilfældigvis fik jeg – efter et halvt år med ringe vandtryk – pillet perlatoren på hanen af, og det viste sig, at årsagen var grums i perlatoren. Den var simpelthen stoppet til; og efter en skylning var der ingen spor af problemer med trykket.

  Jeg ved selvfølgelig ikke, om I allerede har tjekket det, men med mange vandlukninger ifb. med arbejdet kommer der altså let grums i perlatorerne.

 2. Hej Berit,

  Tusind tak for din kommentar! Vi har haft fjernet perlatoren helt men derer det samme tryk desværre, men der er forhåbenligt ikke lang tid til vi får skiftet hele rørsystemet ud når vi går i gang til foråret.
  Men ellers tak for tippet, det kunne sagtens have været derfor!

  Hilsen Didde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.