Vinterbadning i januar

Hønsene når desværre kun at komme ud på havevandring i weekenderne for tiden, da det er mørkt når vi kommer hjem fra arbejde. For noget tid siden blev de væk og de holder sig ellers altid inden for 10 meter af os. Når vi går ind i huset stormer de som regel efter os og står og glor på døren og hvis man skal hente noget i et skur, skal man puffe til dem for at de ikke går med ind. Det er ret sjovt egentlig, men også derfor blev jeg lidt nervøs da jeg havde været hele matriklen rundt efter dem og kaldt.
Indtil jeg kom rundt om et af skurene og så dem ligge på siden helt musestille under et lille halvtag. Først troede jeg de havde lagt sig til at sove, men så begyndte de ellers at støvbade så det fløj med jord til alle sider.

Da jeg kiggede en ½ time efter lå de stadig og hyggede sig 🙂 Man kan ikke lade være med at smile over hele femøren ved sådan et syn af hønsehygge!
Og nu ved de hvor de kan få sig et bad 🙂

0 Replies to “Vinterbadning i januar”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.